Referat 20200129

Räddare i nöden


Det blev verkligen Sir Bourbon Dixieland Band vid vårt första månadsmöte 2020. Pga sjukdom tvingades Vier Brillen lämna återbud på tisdag kväll. På onsdag morgon stod Stig Erixon med musiker, alla i färgglada slipsar, på Kvarnkullens scen redo att förgylla vår dag. Även detta möte var fullbokat vilket innebar att 280 Aktiva Seniorer fick möjlighet att njuta av skön, svängig gladjazz. Flera ”gamla godingar” ljöd välbekant i våra öron. Härliga Saint Louis Blues, välkända Ain´t Misbehavin och Won´t You Come Home får utgöra ett musikaliskt axplock. Kraftiga applåder resulterade i två extranummer. Det sista var en skön version av Inbjudan till Bohuslän med ett mycket njutbart klarinettsolo. Stort tack Sir Bourbon för en fantastisk insats och förmiddag!

Nytt år, fler nya medlemmar och mycket info. Den 5/2 är det dags för ny träff på Kongahälla Köpcenter. Den här gången står Lilla Bandet för underhållningen. Anmälan till Eva-Stina.

Medlemmar ur programgruppen lämnade information. Mediyogan fortsätter på torsdagar kl. 9.30.

Anmälan till resan till Dalarna och Dalhalla önskas snarast. Vattenverket har lockat många intresserade och vårens båda besök är fulltecknade. Likaså programpunkten Göteborg runt den 7/5.

Resan till Vara Konserthus den 14/3 är även den fullbokad men reservlista finns. Till Modevisningen den 27/4 finns några platser kvar.

Under 2019 samlades 25 000 kr in till Jonte-fonden dit också dagens insamling riktades.

Nästa möte äger rum den 26/2. Då har vi Föreningsstämma med underhållning av Humlan. Fri entre´.Inga Isaksson