Ordföranden har ordetAktiva Seniorer i Kungälv


Ordföranden har ordet!


På grund av Coronapandemin blev inte våren 2020 som planerat.

Från början av mars fick vi ställa in vårens alla aktiviteter utom vandringarna, som är utomhus.


Vi hoppas att alla restriktioner kan tas bort till hösten. Därför har vi jobbat för fullt med att skapa ett program med attraktivt innehåll.


Det har skett några förändringar i Programgruppen. Ingela Johansson blir ledare för gruppen och Annica Emanuel och Irene Svensson valdes in som nya ledamöter.

Vi hälsar dessa välkomna och de har redan bidragit med många nya förslag till höstens program.

.

När ni fått det nya programmet hoppas jag att ni tar fram era kalendrar och anmäler er i god tid till de aktiviteter ni vill vara med på. En del aktiviteter blir fort fulltecknade.


För övrigt ser det ut ungefär som vanligt. Medlemsantalet håller sig mellan 1300 – 1400 st. Det fyller på med nya medlemmar och det försvinner ungefär lika många.


Nytt för i höst är att vi måste ange personnummer vid anmälan. Detta är ett krav för att Medborgarskolans försäkring skall gälla.


När det gäller anmälningsavgifter så kommer vi att ha förhandsbetalning för de dyrare evenemangen och när det gäller de billigare kommer det att finnas möjlighet att swisha in avgiften.


Den 14/8 blir det Elviskonsert med Cadillac Band i Floda. Med anledning av Corona-

restriktionerna kommer Aktiva att ha en egen föreställning utomhus med högst 50 personer. På grund av eventuell smittorisk kommer vi inte att ha någon buss, utan alla får ta sig dit på egen hand.


Vid årsstämman beslutades att föreningenn skall skänka 50 000 kr vardera till Barncancerfonden och Jontefonden.


Göran Svensson

Ordförande

Aktiva Seniorer

Aktiva Seniorer stödjer: