Ordföranden har ordet


Aktiva Seniorer i Kungälv

Vi kommer också att fortsätta med insamlingarna till Jontefonden.
Det är mycket uppskattat och har hittills inbringat ca 25 000 kr.


Nu när ni får det nya programmet för hösten, vill jag rekommendera att ni tar fram era kalendrar och skriver in vilka aktiviteter ni är intresserade av och när det är dags att anmäla sig. Det har nämligen visat sig att många har missat att anmäla sig och sedan blivit besvikna.

Ordföranden har ordet!


Först vill jag tacka alla medlemmar för den fantastiska uppslutningen under våren.

Förutom, som vanligt, god uppslutning på de fasta aktiviteterna har vi också satt in repriser på flera aktiviteter. Några har vi till och med kört fyra omgångar.

Det har under året visat sig att endagsutfärder har varit särskilt efterfrågade.

Även på månadsmötena har det varit mycket god uppslutning. I april var det 300 st som anmälde sig, för att lyssna på Cadillac band. Efter föreställningen var det många som frågade om vi inte kunde ordna en resa till deras konsert i Floda 16/8. Detta har vi nu löst och den resan finns med i höstprogrammet.

I höstens program kommer det en del nyheter. Vi har bland annat påbörjat ett samarbete med Kongahälla Köpcenter. Det har resulterat i att vi kommer att ha ett flertal programpunkter där. Det kommer bland annat att bli en guidad tur där i oktober. Det kommer också att bli en utbildning, i Teliabutiken, när det gäller hur vi skall använda våra "smarta telefoner" bättre.

Dessa programpunkter finns med i höstprogrammet.

I köpcentret finns det ett par olika "torg" där man kan ha musikevenemang eller föreläsningar. Vi håller på och förhandlar med flera butiker och restauranger, så att vi kan ha fri entré.

Vi hinner inte få med allt detta i höstprogrammet före tryckning, men om ni vill veta mer kan ni läsa på vår hemsida eller kontakta vår vice ordförande, Sture Jessing, som håller i dessa aktiviteter. Hittills beslutade datum är 18/9 och 5/12 kl 11.00. Anmälan till Sture Jessing tel 0706-398010.

Den 18/9 kl 11.00 kommer trubaduren Lars-Erik Frendberg till Kongahälla köpcenter och 5/12 kl 11.00 kommer Daniel Perez från Kuba och underhåller även han på Kongahälla köpcenter.